بنتي عندها 14 سنه تعاني من استيجماتيزم و لا تلبس نظارة...

رقم الاستشارة الطبية: 60994
تاريخ الاستشارة: 10 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 62
زائر
بنتي عندها 14 سنه تعاني من استيجماتيزم و لا تلبس نظارة لعلاجه و بتلبس حزام الراس لتقويم الاسنان الاماميه لكنها دلوقتي بتعاني من الم في اعلي الراس هل ممكن يكون من الاستجماتيزم ولا حزام الراس لتقويم الاسنان ولا سبب اخر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا حزام الراس لتقويم الاسنان هو السبب لانه بيشد على عضلات فروه الراس و عضلات الرقبه لانه بيثبت الراس في وضع واحد لمده طويله مما يؤدي للصداع
لكن طبعا خطا ان هي لا تلبس النظاره طالما عندها استجماتزم لان عدم لبس النظاره مع الاستجماتيزم ممكن يؤدي الى تدميع العين وجفافها وممكن زغلله وصعوبه رؤيه واحمرار وارهاق ورفه يعني حركه لا اراديه في عضلات الجفون