السلام عليكم انا كنت عامل عمليه الظافر من حوالي شهر بس...

رقم الاستشارة الطبية: 99458
تاريخ الاستشارة: 22 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 32
زائر
السلام عليكم انا كنت عامل عمليه الظافر من حوالي شهر بس وشكلها زى ما فى الصوره وبيجى اوقات كدا بتنزل صديد وساعات سائل وكنت علطول بنضفها بماء دافئة وبيتادين وبباخد مضاد حيوى اوجمنتين 1جم
SAVE_20240322_113743.jpg

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الصورة بتقول ان الجرح نظيف وقد التأم
لكن لو بيحدث ان بعض الاوقات بيخرج منه صديد فيجب زيارة الجراح الذي اجري لك الجراحه لاستشارته حول الحاله والتاكد ان السائل الذي يخرج هو صديد وليس افرازات مصل الدم العاديه والتي ممكن تخرج من الجروح النظيفه
ولو هو صديد فان الجراح سيتعامل مع الحاله بعد ان يناظر الحاله عن قرب ويكشف علي رجلك