السن 75 هي دلوقتي عيش علي انبوبت الاكسجين في البيت بس دلوقتي عنده كحه ناشفه ومخنوقه وجسمها مكسر مع ارتفاع بسيط في الحراره والتاريخ المرضي سده...

رقم الاستشارة الطبية: 59649
تاريخ الاستشارة: 16 مايو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 69
زائر
السن. 75
هي دلوقتي عيش علي انبوبت الاكسجين في البيت بس دلوقتي عنده كحه ناشفه ومخنوقه وجسمها مكسر مع ارتفاع بسيط في الحراره
والتاريخ المرضي. سده رئويه مزمنه وكلي وسكر

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
سكر كلي فشل رؤوي
أدوية مستخدمة
برماكورت 5. اتروفنيت 5. بيفتراسين اسبري ميبو اوبتامينس الصوديوم Cystone
تشخيص الطبيب
ماءعلي الرئتين اد الي انسداد رئوي مع باولينا عاليا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا ارتشاح الرئة حصل معه التهاب بلوري بكتيري ارجو إعطاؤها خافض حرارة واستشارة الطبيب المعالج لاعطاءها مضادات حيويه لا تضر الكلي