السلام عليكم منذ 4 ايام نزلت استشاره عن جرح في القضيب وبدا الجرح يلتئم لاكن حدث قرحه وبكتريا وده علي كشف الدكتور في المنتدي هنا واعطتني daktarin 3...

رقم الاستشارة الطبية: 60936
تاريخ الاستشارة: 8 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 164
زائر
السلام عليكم منذ 4 ايام نزلت استشاره عن جرح في القضيب و بدا الجرح يلتئم لاكن حدث قرحه و بكتريا و ده علي كشف الدكتور في المنتدي هنا و اعطتني daktarin 3 مرات في اليوم لمده 5 ايام سوالي هنا هل يحدث تقدم يعني هل يخف الجرح لاني حاسس ان الجرح بينزل لي تحت بيكون اعمق لتحت يعني زي ما يكون الجرح بيكون اعمق لتحت؟ بس الجرح مقفول ولا ده الطبيعي و ده توتر من عندي ؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • Screenshot_20230708_011005_Gallery.png
    Screenshot_20230708_011005_Gallery.png
    510.5 KB · المشاهدات: 204

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن يكون في التهاب بكتيري جد علي هذه القرحه
استعمل مضاد حيوي بخاخ bivatracin ٣ مرات
لمدة ٥ ايام ولو لم تتحسن هذه القرحه ارجو مراجعه طبيب جلديه فورا لان القرحه شكلها مقلق الحقيقه