الدورة الشهرية لما تأتي تؤلمني كثيراً كل شهر الألم يزيد عن الشهر اللى قبله وباخد حقنة فولترين اول يوم وبعد كدا باخد برشام مسكن تانى وتالت يوم بس...

رقم الاستشارة الطبية: 45642
تاريخ الاستشارة: 24 يونيو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 319
زائر
الدورة الشهرية لما تأتي تؤلمني كثيراً كل شهر. الألم يزيد عن الشهر اللى قبله وباخد حقنة فولترين اول يوم وبعد كدا باخد برشام مسكن تانى وتالت يوم بس حرفيا الألم لا يحتمل، وهل الحقن والبراشيم المسكنه للدورة ممكن تسبب عقم فيما بعد مع العلم إن انا أنسه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، حدوث الالم اثناء الدورة الشهرية أو قبلها يتسبب عن إفراز مادة البروستاجلاندين وحدوث انقباضات للرحم تؤدي الشعور بتقلصات والم
يمكنك استعمال العلاج التالي
Menobrocond قرص مرتين يوميا قبل موعد الدورة بخمسة أيام والاستمرار خلال الدورة

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
الم الطمث شاءع وعادي بل علامه صحيه علي قوة التبويض
لكن لو جاء بشكل يعييقك عن أداء مهامك فهو يحتاج علاج
العلاج
Menobroco nd قرص يوميا ايام التعب
ضعي فوطه دافءه علي نهايه بطنك حتريحك
قللي من أكل الاملاح
المسكنات أثناء الدورة لا تسبب العقم