التوتر والقلق على سلامة غشاء البكارة

رقم الاستشارة الطبية: 12670
تاريخ الاستشارة: 21 سبتمبر 2020
أجوبة: 5 / مشاهدات: 1512
زائر
انا دلوقتي كنت عندي خوف وقلق من ناحية غشاء البكارة لاني وانا كنت صغيرة في اولي وتانية ابتدائي كنت بعبث بمنطقة الفرج ماكنتش اعرف حاجة بس لما كبرت وفهمت ان فيه حاجة اسمها بكارة قلقت ورحت عند طبيبة نسا كشفت قالتلي انتي كويسة ومفيش حاجة /اما رجعت خليت ماما تتصل علي الدكتورة وقالت كويسة ورجعت سالتها تاني واتس قالتلي انتي زي الفل كل شوية يجي ف دماغي فكرة ان الدكتورة اصلا ممكن ماكشفتش عليا او ماقالتش الصراحة وعلي الحال ده من فترة كبيرة ولا جايلي مزاج اعمل اي حاجة خالص ف حياتي كل اللي بفكر فيه موضوع الغشاء واسئلة ف دماغي عليه علي طول

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
طالما ان الطبيبة قامت بالكشف ووجدت ان الغشاء سليم فلاداعي للقلق والتوتر

Dr. Rogina Ashraf

طبيبة باطنة وأطفال
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
هذا نوع من الوسواس القهري
لا تقلقي
خذي قرص توب مود مرة يوميا قبل النوم

Dr. Hebatallah Emam

أخصائي تغذية علاجية
لا داعى للقلق عزيزتى ماتعانين منه هو احد انوع الوساوس والاضطرابات النفسية
وعلاج هذه الحالة يبدا من عدم انشغالك ومقاومة هذه الوساوس قدر الامكان-حاولى اشغال نفسك فى ما يفيد
وحاولى الاختلاط مع الاخرين حتى لا تجد نفسك فرصة للتفكير فى هذا الموضوع
ممارسة الرياضة ايضا لهاتاثير على تحسين حالتك النفسية

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
أهلا وسهلا بك.
الكشف علي غشاء البكاره والتأكيد من سلامته ليس له طريقة غير الكشف الظاهري التي قامت به الطبيبه وهي قد طمنت حضرتك مرتين .
لا داعي للقلق والتوتر النفسي لانه قد يدخلك في موضوع الوسواس القهري والأمراض النفسية الخطيره.

Dr. Amira Gamal

طبيبة أنف وأذن وحنجرة
لا داعي للقلق ما دام قمتي باخذ رأى طبيب نساء حتى لا تصابى بمرض نفسى من شدة القلق