التهاب في الغدد اللمفاوية على طول كانت بتجيلي وراء الاذن المره هذه جاتلي وراء الاذن وتحت ذراعي

رقم الاستشارة الطبية: 60644
تاريخ الاستشارة: 28 يونيو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 128
زائر
بقالي ٧ سنين بيجيلي التهاب ف الغدد اللمفاوية ع طول كانت بتجيلي ورا الاذن المره ده جاتلي ورا الاذن وتحت دراعاتي الاتنين وكل مره بيبقي الوجع غير محتمل ومكان الورم مؤلم جدا وبيبقي مصاحب ليه التهاب ف الحلق و برد شديد وجسمي بيبقي همدان لمده اسبوعين بمقدرش اتحرك وكل مااروح لدكتور يكتبلي ع مضاد حيوي انتظم عليه واخف ف هل في علاج تاني غير المضاد الحيوي ده ميخليش الالتهاب ده يجيلي تاني انا عمتا الالتهاب ده بيجيلي تقريبا كل شهرين او تلاته يعني قبل الشهر ده جالي ف شهر مارس وهكذا كل كام شهر ف في علاج للالتهاب ده ولاهعيش بيه طول عمري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
التهاب غدد لمفاويه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
ارجو عمل اشعه تلفزيونيه على الغدد اللمفاويه لتشخيصها والتاكد انها غدد لمفاويه وليست اكياس شمعيه وان كانت غدد ليمفاويه ارجو أن الجراح يقوم بأخذ عينه منها وتحليلها باثولوجيا
العلاج :
خذي بروفين 400 ملغ قرص ثلاث مرات بعد الاكل لمده خمس ايام
والفينترن قرص ثلاث مرات لمده اسبوعين
واذا لم تتحسن الحاله يمكنك ازاله كل هذه الاورام جراحيا
نتمنى لك السلامه