التهاب في الجيوب الانفيه وحساسية

رقم الاستشارة الطبية: 5439
تاريخ الاستشارة: 8 أبريل 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 303
زائر
انا بقالي ٣اسابيع تعبانه اول اسبوع التهاب في الجيوب الانفيه وحساسيه الأسبوع التاني حزام ناري ولسه مخفش والدكتور طلب مني تحاليل وظائف كلي وكبد وبول وcbc طلع عندي صديد كتير دلوقتي من امبارح بالليل في سخونه جامده ممكن اعرف ده عادي ولالا وممكن اعمل ايه وشكرا

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
يجب المتابعه مع الطبيب وعلاج الصديد الموجود بالمضادات الحيويه المناسبه حسب سببه ايضا معالجة الحزام الناري مع مختص امراض جلديه والعلاج بخافضات الحراره مثل الباراسيتامول

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
ارتفاع درجة الحرارة نتيجة زيادة الصديد لذا عليك بتناول خافض حرارة مثل نوفالدول.. و ينصح بالمتابعة مع الطبيب المختص لتحديد سبب زيادة الصديد و تناول المضاد الحيوي المناسب و علاج الحزام الناري مع أخصائي جلدية.. و اتباع تعليمات الطبيب بدقة حتى تمام الشفاء.. مع التمنيات بالشفاء العاجل