انا عندي مشكله حرفيا بقالي سنين مش لاقيالها حل وروحت...

رقم الاستشارة الطبية: 61321
تاريخ الاستشارة: 20 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 78
زائر
انا عندي مشكله حرفيا بقالي سنين مش لاقيالها حل وروحت لكذا دكتور وبرضه مفيش حاجه جابت نتيجه
انا عندي مشكله ف صبغه الميلانين وجمب مناخيري زي بقعه سوده كده وكمان حوالين شفايفي بيلتهب كل شويه واحاول استخدم كذا حاجه زي مثلا بيتاديرم وبانثينول ويهدي شويه ويرجع تاني
+ انا بستخدم مرطب لاروش كنت بحط منه حاجه خفيفه حوالين شفايفي ع يفتحها لأنها اغمقت من الالتهابات وكده فا برضه نفس الكلام بتبقي كويسه يومين وبعدين بترجع تاني تلتهب
حوالين الأنف والفم عندي بيلتهب بصوره متكرره والالتهاب بيسبب غمقان والموضوع ده ارهقني جدا
محتاجه حل للالتهاب والغمقان ضروري

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
اعمل
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
فرط في صبغه الميلانين

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
استخدامك الكورتيزون بيجهد البشرة وبيجيب نتيجه عكسيه خاصه في الاستعمال المتكرر
واي منطقه بالجلد بيحدث بها احتكاك لازم تتحول للون الداكن
متستخدميش ميك اب علشان لما بتيجي تشيليه اكيد بتستخدمي اسفنجه أو فرشاه بتعمل احتكاك مع البشرة
التهابات حول الفم ممكن يكون سببه كمان التعرض للشمس ونقص الفيتامينات
استخدمي كريم مضاد حيوي تيراميسين يوميا علي المناطق الداكنه وخذي perfectil قرص يوميا لمده شهر
ولما تنزلي الشارع لازم تحطي واقي شمس
في كمان كريم مرطب ممتاز اسمه carbamide