عندي التهاب بين الفخدين شبه الحبوب في فخد واحد فقط مش في...

رقم الاستشارة الطبية: 99135
تاريخ الاستشارة: 7 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 82
زائر
عندي التهاب بين الفخدين شبه الحبوب في فخد واحد فقط مش في الفخدين ومفيش حكة خالص بدأت من يومين استخدم daktarin و sebanoin اكمل استمرار عليهم؟ ولا في حاجة انسب تانية

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
مفيش الحمدلله
أدوية مستخدمة
daktarin و sebanoin
تشخيص الطبيب
لم اقم بزيارة طبيب

المرفقات

  • IMG_2684.jpeg
    IMG_2684.jpeg
    1.1 MB · المشاهدات: 68

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تكون الحبوب بسبب احتكاك الجلد ببعضه اثناء المشي مما يؤدي للتعرق والالتهاب والتسلخ ووجود فطريات او بكتريا علي الجلد بيسبب الالتهاب
لذلك تجنب الاحتكاك عن طريق ارتداء شورت قطن واستخدمي كريم مثل بانثينول لتليين اماكن الاحتكاك ومنع حدوث قرح جلديه تدخل منها الميكروبات وتسبب التهاب