السلام عليكم بقالي شهرين اعاني من التهاب اللثة الشديد...

رقم الاستشارة الطبية: 61728
تاريخ الاستشارة: 31 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 71
زائر
السلام عليكم
بقالي شهرين اعاني من التهاب اللثة الشديد الدروس بتتلخلخ مع ألم شديد ونقح بسيط في الاذن ولازم اخد مسكن عشان الدروس تثبت
الدكتور كتبلي مضاد اوجمنتين وفلاجيل وملقيتش اي تحسن خدت فولومكس مع فلاجيل بردو مفيش تحسن ولقيت مكان استئصال اللوزتين زي التهاب لونه احمر
انا نفسي اعرف اخد ايه نفسي اخف

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الحالة النفسية
الا حد ما
أمراض مزمنة
قرحه الاثنى عشر
تشخيص الطبيب
ألتهاب اللثه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
تخلخل الأسنان اما بسبب مرض السكر أو بسبب الالتهاب المزمن للثه
او بسبب الجز أو الضغط المستمر بالفكين علي بعضهما سواء في النهار أو أثناء النوم بسبب التوتر
او بسبب نقص كالسيوم وفيتامين د
اعملي تحليل سكر صائم وتراكمي بالدم
العلاج
غرغرة يوم بعد يوم ب b fresh غرغرة
خذي caldin c قرص مرتين يوميا لمده شهر
خذي spirazole forte قرص كل ١٢ ساعه لمده ٥ ايام
خذي
Megalase قرص ٣ مرات ٥ ايام
اذهبي لطبيب الأسنان علشان لو في جيوب في اللثه يفتحها وينظفها