الاحساس بخفقان قلبي في انحاء جسمى

رقم الاستشارة الطبية: 8848
تاريخ الاستشارة: 15 يونيو 2020
أجوبة: 1 / مشاهدات: 285
زائر
انا من شهر او اكتر شويه تقريبآ عنت بحس بنبضات قلبى فى كل جسمى وبالاخص لما باجى انام والنبض بحس انو نبض طبيعى لا هو سريع ولا بطئ نبض طبيعى لكن بحس بنبض قلبى فى كل جسمى وبالاخص فى رجلى واليد والرأس واحيانآ الظهر والرقبه واريد ان اعلم ماسبب احساسى بالنبضات فى جسمى هل هو شئ يدعى القلل ولا ماذا مع العلم انى بقالى اكتر من شهر عامله دايت كان وزنى 85كيلو ووصلت الان ل75 وكان عندى الهيموجلوبين8بس ظبطوا جدااا وحسه ان الانيميا خفت كتير لانى معنتش بشعر بأى دوخه وزغلله او كدا وايدى وخدودى عادوا باين فيهم ان نسبه الهيموجلوبين اتظبطت

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا شئ

Dr. Mohammed Al-Frras

اختصاصي بامراض وجراحة الاوعية الدموية
احيانا هذا الشعور يكون عن تعب عضلي او حتى توتر نفسي
كما ان الخصاب منخفض
لذا يفضل اجراء تحاليل عامة للدم وخضاب والحديد والكالسيوم وفيتامين د وb12