افرازات شديده ودوخه وصداع ووجع في الثدى واسفل البطن والظهر ونفور من الاكل

رقم الاستشارة الطبية: 38157
تاريخ الاستشارة: 3 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 285
زائر
البريود كانت عندى 6/1خلصت12/1م بعدها بعشر ايام نزل افرازات شديده ودوخه وصداع مستمر ووجع ف الثدى ووجع اسفل البطن والظهر ونفور من الاكل روحت للدكتور النهارده3/2 قالى بطانه الرحم سميكه وطلب تحليل حمل دم عادى ظهر سلبي ممكن التحليل يخطئ لانى عندى وجع البريود م فتره ومنزلتش

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
ميلجا
تشخيص الطبيب
بطانه الرحم سميكه لو البريود منزلتش عيدى التحليل بعد اسبوع

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض قد تكون نتيجة لوجود حمل أو اختلال هرموني نتيجة خلل هرمونات المبايض أو تأثرها بخلل هرمونات الغدة الدرقية أو النخامية او التعرض للتوتر النفسي
يجب تكرار عمل تحليل هرمون الحمل رقمي بالدم للتأكد من وجود حمل او عدمه
كما يجب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh , free t3, t4
Fsh , lh, estradiol, progesterone