السلام عليكم ورحمة الله وبركاته... حاليا انا عملت حادث...

رقم الاستشارة الطبية: 99049
تاريخ الاستشارة: 3 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 50
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته...
حاليا انا عملت حادث من شهر سبعه اللي فات سنة من الاسنان الفوق اللي قدام اتكسرت والاسنان اللي تحت الناب اتخلع خالص بس ركبتو تاني وباقي اسنان الفك السفلي اتلخلخت لدجره كبيرة ومرجعتش لمكانها تاني لما روحت المستشفي حطلي ماده زي الصمغ كدا وعملي زي جبيرة علي الاسنان طبعا بعد شهر وقعت لوحدها سؤالي هل ممكن لو عملت تقويم سناني ترجع تاني زي ماكانت ولا خلاص كدا اتعايش مع الوضع كدا؟!

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ارجع لجراح اسنان لان ممكن تحتاج زراعه اسنان
لان الاسنان التي فقدت من جذورها فلا يمكن تركيب دعامات واغطيه او تيجان لتحاكي الاسنان الطبيعيه
اما التقويم فممكن يعدل ترتيب او يقوم اعوجاج الاسنان