انا بلعب حديد وكنت محتاج اضخم والكوتش قالى على مكمل ubi...

رقم الاستشارة الطبية: 61369
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 144
زائر
انا بلعب حديد وكنت محتاج اضخم والكوتش قالى على مكمل ubi mass gainer بس لقيت سعرها غالي شويه ولقيت كبسولات للضخامه اسمها االيفانت جين فى كل احتياجات من البروتين والسعرات الحراريه اللى محتاجها وسعرها ارخص كتير بس كنت عاوز اعرف اذا لها أضرار ولا لا وهل مفعولها كويس ولا ملهاش اى لازمه مع العلم انى مش بعانى من اى مشاكل صحيه انا ارفقت صوره الكبسولات واتمنى الاقى رد

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بورصه
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

المرفقات

  • FB_IMG_1690021334968.jpg
    FB_IMG_1690021334968.jpg
    42.4 KB · المشاهدات: 42

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
Ubi mass gainer ده عبارة عن أحماض امينيه بتبني الكتله العضليه وبتعمل فورمه مع التمرين طبعا
لكن elephant gain ده عبارة عن فاتح شهيه وبيقلل حرق السعرات ويزود سعرات حرارية وبيزود دهون الجسم
طبعا في فرق كبير بينهم