اضطرابات والام في الدورة الشهرية

رقم الاستشارة الطبية: 24512
تاريخ الاستشارة: 2 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 553
زائر
منذ شهور جتنى الدوره ثلاث أيام ووقفت ومن يومها بتجينى ثلاث أيام بس واعانى من آلام قبل الدوره وبعدها مع حرق فى البول مره كل فتره من فتره اجانى الم شديد شويه لم يستمر لعشرين دقيقة والآن مع العلم اننى لسه بتعالج من مرض نفسى وسواس ونوبه هلع فهل هذا الأمر له علاقه باكياس المبايض وان عندى كيس كبير لانى قرأت انو معظم الحالات يزال بالجراحه فهل لدى كيس أم أنه من الاضطرابات النفسية

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم ازور

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
اولا يجب الذهاب الى طبيب النساء والتوليد لعمل الاشعه التليفزيونية وتقييم الحالة الصحية ووصف العلاج المناسب.
ثانيا ممكن حدوث الأعراض المذكورة مع التوتر النفسي والقلق النفسي.

زائر
يا دكتور انا الدوره جاتنى الشهر ده 5 أيام هوا انا كده رجعت دورتى تانى منتظمه