انا هايدي ٢٥ سنه متزوجه من ٥ شهور بقالي كذا يوم اول اما...

رقم الاستشارة الطبية: 61362
تاريخ الاستشارة: 22 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 101
زائر
انا هايدي ٢٥ سنه متزوجه من ٥ شهور بقالي كذا يوم اول اما بخرج ف الشمس ضغطي بيعلي بيوصل ١٦٠ علي ١٠٠ وبالاضفه الي الم في المعده اول يوم الم المعده كان مصاحب له اسهال باللون الاسود ثم تغير لونه الس الاخضر وحاليا الي اللون الصفر الم المعده مستمر بقاله يومين اما الضغط فا نزل وصل ١٢٠ علي ٩٠ ممكن اخد ادويه اي او اعمل تحاليل اي بس يفضل ادويه غير مضره للحامل معلومه اخيره انا مريضه قولون عصبي بتعصب بسهوله وقولوني باستمرار يولمني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
حاصله علي بكالوريوس علوم
الحالة النفسية
بخير
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اي براز لونه اسود او داكن بلون القهوة مع الم شديد بالمعده يشككنا أن في نزيف في المعده بسبب قرحه معده
ويستدعي عمل منظار
ولو انتي حامل وضغطك بيوصل ١٦٠ علي ١٠٠ خاصه بعد ٢٤ اسبوع حمل ده بيستدعي أخذ دواء معين اسمه labipress أو alpha methyl dopa
طبعا تحت إشراف طبيبه النسا لمنع حدوث eclampsia وهو تسمم الحمل
حالتك تستدعي كشف سريري لدي طبيبه النساء