اسم حبوب منع حمل مناسبة مع الرضاعة

رقم الاستشارة الطبية: 27683
تاريخ الاستشارة: 28 يوليو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 668
زائر
لو سمحت انا برضع طبيعي
ووالده من سنه وشهرين وباخد حبوب microlut
كنت عايزه اسم برشام تاني ينفع مع الرضاعه لان microlut لو اتاخر دقيقتين بس تاني يوم البيريود بتيجي وبتفضل حوالي ٥ ايام
واي وقت لو اتاخر شويه تيجي تاني حتي لو كانت لسه خلصانه

العمر

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك

بالفعل دواء الميكرولوت يصبح ضعيفاا بعد مرور ٦ أشهر من الولاده ومن الأفضل التغير لأنواع أخرى كثير مثل الجينير أو استرونات نور. أو السيتسال..

ولكن من الأفضل المتابع مع طبيب النساء والتوليد لاختيار النوع المناسب حسب الحاله الصحيه والسن والوزن..

تجنبا لاختيار نوع خاطي يؤدي إلى مشاكل غير مرغوب فيها...

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه..

Dr Marwa Ibrahim

عزيزتي اقراص ميكرولوت يشترط لاستعمالها الدقة التامة واذا تاخرتي ولو ربع الساعة ستفقد مفعولها في منع الحمل ، تصلح بجانب الرضاعة التامة اول 6اشهر فقط بعد الولادة ، الان اصبح طفلك يعتمد علي اغذية بالاضافة الي الرضاعة فانصحك باستعمال الحبوب المركبة مثل Norocarmena قرص واحد يوميا لمدة 21يوم ثم راحة اسبوع واستكمال شريط جديد بعد نهاية اسبوع الراحة ، ستنتظم الدورة لديكي باذن الله بشرط الا تنسي اخذ الحبة يوميا ويفضل في نفس الموعد تجنبا لنسيانها