عايزة اعرف احتياجات شرب المياه هتكون قد ايه بالظبط في رحلة تسلق الجبال أو hiking لمدة يومين وليلة واحدة

رقم الاستشارة الطبية: 41486
تاريخ الاستشارة: 4 أبريل 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 198
زائر
عايزة اعرف احتياجات شرب المياه هتكون قد ايه بالظبط ، في رحلة تسلق الجبال أو hiking لمدة يومين و ليلة واحدة ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف حكومي
الحالة النفسية
محايدة
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
لو سمحت عايزة اعرف احتياجات شرب المياه هتكون قد ايه بالظبط ، في رحلة تسلق الجبال أو hiking لمدة يومين و ليلة واحدة ؟
أهلا بك
يجب شرب ما يقارب من لترين ل ثلاثة لترات يومياً من الماء، لذا قد يحتاج حوالي 8 لترات لقضاء يومين وليلة .. نتمنى لكم السلامة والعافية.