بخصوص ضرسي اللي في اسفل الفك عملت حشو فيه من اكتر من سنه ومن فتره قصيره بدا يألمنى جدا على فترات متقطعه خصوصا الصبح ..ممكن اعرف ايه المشكله اللى...

رقم الاستشارة الطبية: 40899
تاريخ الاستشارة: 23 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 238
زائر
بخصوص ضرسي اللي في اسفل الفك عملت حشو فيه من اكتر من سنه ومن فتره قصيره بدا يألمنى جدا على فترات متقطعه خصوصا الصبح ..ممكن اعرف ايه المشكله اللى فيه مبدأيا ........ اناحجزت عن دكتور ادانى مضاد حيوى ومفيش فايده لسه الالم موجود على فترات متقطعه

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مترجمه
الحالة النفسية
بخير
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
قد يكون هناك التهاب باللثة او خراج تحت الضراس او مشكلة بالحشو القديم يجب الفحص جيدا
واستمر على المضاد الحيوى واستخدام
بيتادين مضمضة مرتين يوميا
ومراجعة طبيب الاسنان لعمل اللازم