انا عندي 14 سنه مفصل الكاحل بيؤلمني جدا عند المشي أو طلوع ونزول السلم وبحس رجلي ضعيفه ومش قادرة أسند نفسي بس مفيش اي ورم ولما بدوس ب ايدي عليه مش...

رقم الاستشارة الطبية: 40820
تاريخ الاستشارة: 22 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 187
زائر
انا عندي 14 سنه مفصل الكاحل بيؤلمني جدا عند المشي أو طلوع ونزول السلم وبحس رجلي ضعيفه ومش قادرة أسند نفسي بس مفيش اي ورم ولما بدوس ب ايدي عليه مش بيوجعني بس لما بحركه ب ايدي بيعمل صوت طقطقه وده مخليني بعرج بقالي كده سنه ونص فجاه حصلي كده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبه
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
ديكلوفين اقماع
تشخيص الطبيب
عملت تحاليل فقط وطلعت كويسه وقالي معنديش حاجة وأقلق عند سن 16

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
قد تكون الاعراض بسبب التهاب المفصل او خشونة فى المفصل بسبب تاكل الغضروف او تشكل نبتة عظمية بسبب التهاب المفصل او التهاب الاوتار او التهاب الاربطة او الاصابة بالنقرس عليكى بتناول كميات كبيرة من الماء خلال اليوم .....و يجب زيارة الطبيب للفحص السريرى و عمل اشعة للتشخيص و وصف العلاج اللازم
و نسال الله العافية