غير قادر على التفكير او التركيز

رقم الاستشارة الطبية: 40811
تاريخ الاستشارة: 22 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 577
زائر
مش قادر افكر او اركز خالص ..حاسس ان عقلي فارغ ومافيش اي نشاط ذهني ..مش عارف اعبر وابسط الاشياء اللي بتحتاج مهارات زهنية مبقدرش انجزها ولا بعرف اخد قرار حاسس ان مخي عطلان ومافيش اي قدرة او قابلية علي الفهم والاستيعاب والتعلم ... وانتاجي في الشغل بيقل وقلقان وخايف ومتوتر طول الوقت ..الاعراض دي كلها بقالها فترة مش قليله وبتزداد حدة مع مرور الوقت

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم اذهب
التعديل الأخير بواسطة المشرف:

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، ضعف التركيز له أسباب عديدة منها الإصابة بالأنيميا ، خلل نشاط الغدة الدرقية ، نقص الفيتامينات كفيتامين د ، الاضطرابات النفسية والتوتر والقلق
يجب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh , free t3 , t4
Serum Vitamin d3
يحب العرض علي الطبيب النفسي لاستبعاد وجود سبب نفسي يؤدي إلي ذلك