مريضة سكر وضغط كنت باخد جالفز مت 50/500 وفجأة قئ وبعدين اورام في الغدد الليمفاوية واوجاع في العظم كان جالي كورونا في شهر تسعة والدكاترة وقفوا...

رقم الاستشارة الطبية: 40769
تاريخ الاستشارة: 21 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 264
زائر
مريضة سكر وضغط كنت باخد جالفز مت 50/500 وفجأة قئ وبعدين اورام في الغدد الليمفاوية واوجاع في العظم كان جالي كورونا في شهر تسعة والدكاترة وقفوا الكورتيزون مرة واحدة فالدكتور قاللي اعملي تحليل عملت طلع الكورتيزون عالي وعملت سونار علي الحوض لقيت الكبد متضخم والدكتور غيرلي دوا السكر بشوجر لو تريو بيوطي السكر بطلته من امبارح ومحدش بيقول حاجة وللالام باخد باراسيتامول بس هاموت من الالم ومش قادرة اكل خالص الا عصير وزبادي تعبت من الالم

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا ڜ
الحالة النفسية
عادية
أمراض مزمنة
سكر وضغط
أدوية مستخدمة
كونكور 5 للضغط وللسكر متوقفة
تشخيص الطبيب
لاڜ

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
عليكى بعمل جزعة من الغدد اللمفاوية لتحليلها باثولوجيا لمعرفة نوع الخلايا الموجودة بالورم و اسباب حدوث الورم و مراجعة طبيب الاورام للفحص و التشخيص و وضع خطة العلاج
كما يجب مراجعة طبيب الباطنة لوصف علاج اخر للسكر .. فلا يجب ان تتوقفين عن تناول العلاج بدون وصف نوع اخر لتجنب حدوث مضاعفات ارتفاع السكر فى الدم
و نسال الله السلامة