كنت حامل في الشهر التاني واجهاضت كيميائي في يوم 14/2 وتباعت مع الدكتور لغاية مقالي ان الرحم مفيهوش اي حاجات متبقية ونزلت البريود يوم 14/3 عبارة عن...

رقم الاستشارة الطبية: 40678
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 291
زائر
كنت حامل ف الشهر التاني واجهاضت كيميائي ف يوم 14/2 وتباعت مع الدكتور لغاية مقالي ان الرحم مفيهوش اي حاجات متبقية... ونزلت البريود يوم 14/3 عبارة عن نقطتين تلاتة بس واللي الان منزلتش تاني ... هل دا طبيعي ؟ او ما النصيحة وهل من الممكن يوجد حمل ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لايوجد
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
اجهاض مكتمل

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
السلام عليكم
مرحبا بك
قد يكون اضطراب الدورة الدموية بسبب الحمل او اضطراب بالهرمونات يمكنك عمل تحليل حمل رقمى للتاكد من وجود الحمل من عدمه ومراجعة طبيب النساء لعمل سونار
ونسال الله العافية