انا بقالي ٣سنين بعاني من دوخه وعدم اتزان ولكن من فتره ٣شهور الدوخه زادت عليا بدون اغماء وعندي همدان جامد فجسمي وتشنجات فعضلات جسمي ملحوظه ضربات...

رقم الاستشارة الطبية: 39409
تاريخ الاستشارة: 28 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 238
زائر
انا بقالي ٣سنين بعاني من دوخه وعدم اتزان ولكن من فتره ٣شهور الدوخه زادت عليا بدون اغماء وعندي همدان جامد فجسمي وتشنجات فعضلات جسمي ملحوظه ضربات قلبي حاسسها سريعه كمان عملت تحاليل غده وصوره دم وجميع التحاليل كويسه وكشفت جميع التخصصات حتي عملت رنين بالصبغه ع المخ وطلع كويس وانا بقالي ٣شهور مبخرجش ومش عارف اعمل اي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بدون
الحالة النفسية
غير مستقره
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
نفسيه غير مستقره

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
بما ان التحاليل والفحوصات جميعا سليمة بفضل الله وحالتك النفسية غير مستقر ة فعليك الخروج مما أنت فيه والتغيير من نمط حياتك مثلا تمارسي الرياضة وتجددي نشاطك وممكن تستخدمى فيتامونت كبسول ومراجعة طبيب نفسي اذا لزم الامر