ابني عنده شهرين وبقاله حوالي شهر ونص عنده رشح مستمر وخنفرة جامده جدا مش بتنيمه وبخاخة فيزيومير معملتش حاجه روحت لدكتور كتبلي حقنة كلافوران...

رقم الاستشارة الطبية: 39369
تاريخ الاستشارة: 27 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 302
زائر
ابني عنده شهرين وبقاله حوالي شهر ونص عنده رشح مستمر وخنفرة جامده جدا مش بتنيمه وبخاخة فيزيومير معملتش حاجه روحت لدكتور كتبلي حقنة كلافوران وبريدسول اتحسن بسيط ورجع تاني ومش نافع معاه لا زيرتك ولا هستازين بالعكس بحس سددان المناخير بيزيد اعمله ايه

الجنس
ذكر
العمر

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
أن شاء الله ربنا يعافيه بس الاطفال فى هذا العمر خنفرة الأنف وانسداد الأنف موجودة بكثرة ممكن تستخدمى فنستيل نقط أو شراب واوكسيمت نقط الأنف أو نقط تسمى بماء البحر وعليك بالرضاعة لتقوية مناعة الطفل ومراجعةالطبيب