انا بقالى يومين بحس زى مايكون فى دبوس بيشكنى في راسى من فوق في الناحيه اليمين فأجه والشكه دى بحس بيها اول ماحط ايدى على راسى ياترى ده ايه وله علاج...

رقم الاستشارة الطبية: 39076
تاريخ الاستشارة: 22 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 189
زائر
انا بقالى يومين بحس زى مايكون فى دبوس بيشكنى ف راسى من فوق ف الناحيه اليمين فأجه والشكه دى بحس بيها اول ماحط ايدى على راسى ياترى ده ايه وله علاج ولا لا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربه منزل
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
لا يوجد الحمد لله

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، قد يكون سبب الالم التهاب بأحد افرع العصب الخامس المغذي لفروة الرأس أو حدوث كدمة نتيجة إصابة بالرأس
العلاج
Neurovit قرص ثلاث مرات
Olfen gel دهان ثلاث مرات علي مكان الالم
إذا لم تتحسن الأعراض خلال أسبوع فعليك بالعرض علي طبيب المخ والاعصاب لعمل الفحوصات اللازمة والتشخيص