انا شاب عشرين سنه الفترة الاخيرة بقيت حاسس دايماً بالكسل والخمول ودائماً في يومي حاسس اني مش مدرك اللي بيحصل حواليا مش مركز خالص وللعلم مكنتش كده...

رقم الاستشارة الطبية: 38100
تاريخ الاستشارة: 2 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 277
زائر
انا شاب عشرين سنه الفترة الاخيرة بقيت حاسس دايماً بالكسل والخمول ودائماً في يومي حاسس اني مش مدرك اللي بيحصل حواليا مش مركز خالص وللعلم مكنتش كده كنت رياضي وبنزل التمرين كل يوم ممكن وهكذا ممكن اعرف لو ده ممكن يكون مشكله في المخ او حاجه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب
الحالة النفسية
جيد
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، إذا لم تكن تلك الأعراض ناتجة عن ضغوط نفسية شديدة تعرضت لها الفترة الماضية فيجب البحث في الأسباب العضوية
اختلال هرمونات الغدة الدرقية أو نقص بعض الفيتامينات بالجسم أو الإصابة بالأنيميا
يجب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh , free t3, t4
Serum vitamin d3, b12
Stool analysis