جدتي عندها ٦٥ سنه وجالها جلطه من سنه ونصف وماشيه على اسبوسيد وكذا نوع مش فاكرهم المهم دلوقتي داخت ووقعت وحاسه بالرغبه فالرتجيع دا ممكن يكون ايه...

رقم الاستشارة الطبية: 37991
تاريخ الاستشارة: 1 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 342
زائر
جدتي عندها ٦٥ سنه وجالها جلطه من سنه ونصف وماشيه على اسبوسيد وكذا نوع مش فاكرهم المهم دلوقتي داخت ووقعت وحاسه بالرغبه فالرتجيع دا ممكن يكون ايه وايه العمل؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا تعمل
الحالة النفسية
تمام
أمراض مزمنة
..
أدوية مستخدمة
اسبوسيد

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب العرض سريعا علي طبيب الباطنة لقياس نسبة الجلوكوز بالدم وكذلك ضغط الدم لاحتمال حدوث غيبوبة سكرية نتيجة انخفاض الجلوكوز بالدم حيث يكون ذلك مصاحبا بالشعور بالغثيان