جزء اليمين من رقبتي حصله الم وكان فيه اعصاب بتتشد او بتتقطع بعدها حسيت بسخونه شديده في ودني اليمين بدات احس اني بغيب عن الوعي شويه بشويه بس موصلتش...

رقم الاستشارة الطبية: 37131
تاريخ الاستشارة: 15 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 323
زائر
جزء اليمين من رقبتي حصله الم و كان فيه اعصاب بتتشد او بتتقطع بعدها حسيت بسخونه شديده في ودني اليمين بدات احس اني بغيب عن الوعي شويه بشويه بس موصلتش لاغماء، حسيت اني فقدت القدره ع تحريك جسمي كله معادا عيني لثواني او دقايق،بعدها جسمي كله ارتعش بس محستش ببروده كاني كنت بتكهرب وجفون عيني بدات تتشنج كتير اوي اوي لدرجه اني مقدرتش اسيطر عليها والوضع استمر لعشر دقائق او يمكن اكتر شربت مايه بسكر بس مكنش فيه تحسن الا ملحوظ او مش عارفه اذا كان التحسن ده من السكر اللي شربته ولا لا خصوصا اني واكله حاجه مسكره قبلها عادي ووقتها كانت اطرافي ساقعه ،انا مش فاهمه ولا عارفه ده ايه وخايفه جدا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
حساييه علي الصدر لكن تعافيت منها
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
عليك ان تقوم بعمل الفحوصات الطبية مثل الأشعة المقطعيه على الرقبه لتحديد هل هنالك اي التهابات او انزلاق غضروفي في فقرات الرقبه..

وكذلك عليك ان تقوم بمراجعة طبيب الانف والأذن و الحنجرة لعمل الفحوصات الطبية ومعرفة هل هنالك التهاب في الجيوب الانفيه او التهاب في الاذن الوسطى تسبب هذا الالم وهذا الشعور لانه المسؤله عن الاتزان.. ومن ثم تحديد العلاج المناسب للحالة..
وكذلك عليك متايعه قياس ضغط الدم
لانه قد تكون شعرت بانخفاض مفاجئ في ضغط الدم..

وكذلك عليك ان تقوم بمتابعة سكرالدم العشوائي.. لتحديد اذا ما كان هنالك انخفاض فيه..

ومن ثم تحديد الحاله والعلاج المناسب له

مع تمنياتي لكم بالصحه والعافيه