اقراص cyclo-progynova حضرتك كتبتيلي دا يا دكتور تالت علبة وقولتيلي انو مش مانع للحمل ومكتوب انو برشام منع الحمل انامش متزوجة فهل ينفع ماخدوش...

رقم الاستشارة الطبية: 36732
تاريخ الاستشارة: 7 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 510
زائر
اقراص cyclo-progynova حضرتك كتبتيلي دا يا دكتور تالت علبة وقولتيلي انو مش مانع للحمل ومكتوب انو برشام منع الحمل انامش متزوجة فهل ينفع ماخدوش واكتفي بالعلبتين التانيين
وكنت قلت لحضرتك اني بعمل جلسات ليزر هل اوقفها لمااخلص العلاج ولا ملوش علاقة بالتأثير

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة
الحالة النفسية
ليست جيدة
تشخيص الطبيب
تكيسات مبايض

Dr Lamiaa Hosney

أخصائي أمراض النساء والتوليد
وعليكم السلام
لا يوجد مانع لتكملة الجرعة العلبة الثالثة لتنظيم الدورة حتي لو مش متزوجة
وليس له علاقة بجلسات الليزر الا اذا كان تأثير مباشر علي خروج الشعر