اريد دواء او مكمل غذائي لزيادة الوزن

رقم الاستشارة الطبية: 25186
تاريخ الاستشارة: 14 يونيو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 357
زائر
انا ما عندي وقت اكل كتير وبحرق دهون بطريقه اوڤر اوي انا بحتاج ف اليوم 5000 سعره علشان اتخن وما عندي وقت اني اكلهم اصلا

انا عايزة دواء او مكمل غذائي يكملي 3000 سعره لاني باكل 2000 بس انا مش عايزة نظام اكل لاني معنديش وقتت انا عايزة برشام (انا ممرضه وفاهمهه ان ليه اضرار) بس معنديش حل تاني

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
مفيش

Dr. Alsaeed Muhammad

أخصائي طب الأسرة
اولا اى مكمل غذائي هو عبارة عن فيتامينات و لا علاقة لها بزيادة الوزن أما المكمل الوحيد المتعلق بزيادة الوزن هو الواى بروتين و اذا لما يتم توظيفه لإدخاله في ايض العضلات سيتحول إلى دهون أو يتم حرقه دون الاستفادة منه و عليه إذا تناولتيه عليك ممارسة الرياضة العضلية لبناء كتلة عضلية تحسن من شكل الجسم و هذا هو الأسلوب الوحيد