بدايه الحاله ارتفاع حراره وكحه مستمره والتهاب في الشعب...

رقم الاستشارة الطبية: 99181
تاريخ الاستشارة: 9 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 49
زائر
بدايه الحاله ارتفاع حراره وكحه مستمره والتهاب في الشعب اخدت ديسبليرون د وبعدها ابيكوبرد وسيمبيكوت وبعدها سبيريفا وسيريتايد والكحه اتحسنت بعد اكتر من شهرين ومازلت علي علاج ابيكوبرد والبخاخ سبيريفا وسيريتايد وكيبرون ٣٠٠ وعلاج للفيريتين لانه اصبح ١٥ بعد ماكان ٥٣ وباخد برافوتين وليميتلس للحديد والضغط اصبح ١٦٠ علي ٩٠ وبدأت بعلاج ايراستابكس ٤٠ من اسبوعين وادويه لعسر الهضم والغده فيها خلل بسيط وارتفاع في كرات الدم البيضاء الي ٩٠٠٠ وكثره ليمفاويات ٣٧٥٠ والنورمال ل٣٠٠٠ ودايما النسبه للمفاويات اكتر من الطبيعي بتكون ٥٠ في الميه ده تشخيصه ايه في ٣ شهور اللي فاتوا ؟؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
متوسطه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
مؤخرا دواء للضغط وفيه ادويه للحديد وكورتيزون وموسع للشعب
تشخيص الطبيب
خلل في الغده ونقص في الفيريتين وضغط مرتفع وكوليسترول

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
العدد الطبيعي لكرات الدم البيضا من 4000 الي 11000
يعني 9000 ليس مرتفع
وبالنسبه لارتفاع الخلايا الليمفاويه وهي نوعيه من كرات الدم البيضاء ايضا
فغالبا هو بسبب عدوي فيروسيه او حساسيه مزمنه ولا داعي للقلق بشانه
وبالنسبه لحاله الصدر
تابعي حاله الصدر مع اخصائي صدريه لاستبعاد وجود ازما صدريه
واستكملي علاج الضغط وتابعي تحاليل الغده