من فترة وانا حاسس ان الأداء أثناء الجماع وصلابة العضو...

رقم الاستشارة الطبية: 99417
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 121
زائر
من فترة وانا حاسس ان الأداء أثناء الجماع وصلابة العضو ليست كالمعتاد وفي إحدى المرات حدث ارتخاء مفاجئ للعضو ومن وقتها يوجد رغبة للجماع ومفيش استجابة

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
عامل السن له تأثير خاصه بعد عمر الخمسين بسبب قله مرونه الاورده بالجسم الكهفي وبسبب ارتجاع الصمامات الداخليه باوردة العضو
وايضا تليف او ندبات العضو بسبب التهاب او اصابه في ما يعرف بمرض بيروني
وممكن اورام البروستاتا الحميده والمشهورة بمثل عمرك يكون لها تأثير
فيجب اجراء دوبلر علي العضو واجراء سونار ع البروستاتا
وتحليل هرمون الذكورة وهرمون البرولاكتين
والتأكد من عدم وجود توتر نفسي او مشاكل مع الزوجه بتقلل ثقتك بنفسك
وارجو تحليل سكر وغده وصورة دهون