اجهضت من اخر شهر ٢ البريود نزلت يوم ٤/٤ وفي يوم ٢٧/٤نزل دم تاني لحد اليوم ٣٠/٤ بدأ يقل ولكن غامق وموجود هل ده بريود ام نزيف وايه المفروض اعمله...

رقم الاستشارة الطبية: 58881
تاريخ الاستشارة: 30 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 157
زائر
اجهضت من اخر شهر ٢ البريود نزلت يوم ٤/٤ وفي يوم ٢٧/٤نزل دم تاني لحد اليوم ٣٠/٤ بدأ يقل ولكن غامق وموجود هل ده بريود ام نزيف وايه المفروض اعمله وهل ده طبيعي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الوقت بين الدورتين حوالي23يوم ولذلك فقد يكون دورة ولكن يجب العرض علي الطبيب لعمل سونار علي الحوض وقياس سمك بطانة الرحم مع إجراء الفحوصات الآتية
Fsh , lh
CBC , serum ferritin
Coagulation profile