اجريت عملية جراحية زوجتى غضروف فى الفقرة الخامسة على الديسك منذ 3 اسابيع ولايوجد اخراج ولا تبول ويتم التبول من خلال استرة والاخراج عن طريق حقنه...

رقم الاستشارة الطبية: 42523
تاريخ الاستشارة: 3 مايو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 247
زائر
اجريت عملية جراحية زوجتى غضروف فى الفقرة الخامسة على الديسك منذ 3 اسابيع ولايوجد اخراج ولا تبول ويتم التبول من خلال استرة والاخراج عن طريق حقنه شرجيه وهل تحتاج لوقت للرجوع طبيعي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسه
أمراض مزمنة
لايوجد
تشخيص الطبيب
نزلاق غضروفي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هل تمت مراجعه الجراح مخ واعصاب الذي قام بالعملية ؟ وهل هي مستخدمه القسطرة لانها مش قادرة تقوم من السرير بس عدم القدرة ع المشي بسبب الم ؟ ولا مبيجلهاش احساس أنها عايزة تتبول أو تتبرز؟ في الحاله الاولي دي غالبا حاجه مؤقته حتزول بزوال الالم أما ف الحاله التانيه يجب استشارة جراح المخ والأعصاب فورا