ابحث عن حمل

رقم الاستشارة الطبية: 24687
تاريخ الاستشارة: 6 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 330
زائر
لو سمحت انا متجوزة بقالي ٣ شهور البريود كانت منتظمة لكن بعد الجواز لا عرفت اني عندي تكيسات وعرفت ان عندي الغدة ٦ و هرمون اللبن ١٦ اخدت دوا لمدة ١٠ ايام (لاكتوديل/جلوكوفاج /كروميترون/فوليك اسيد) وبعد كده اكتشفت جرثومة المعدة وبطلت الدوا كله ما عدا الفوليك اسيد لما اخلص علاج جرثومة المعدة هرجع تاني الدوا واضيف التروكسيل اخر مرة ٥/ه انا هعمل تحليل حمل لما اكمل ٣٥ يوم
لو في حمل الغدة ودوا الجرثومة هتأثر على البيبي؟ واتصرف ازاي
ولو لأ اعمل ايه؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
حالياادوية الجرثومةmoxavidex/nexicure/nanazoxid/folic acid
تشخيص الطبيب
تكيسات على المبيضين وزيادة نشاط الغدة الدرقية وجرثومة معدة والدكتور قال زيادة هرمون لبن رغم انه ١٦ والنورمال ل ٢٩

المرفقات

  • ٢٠٢١٠٦٠٦_٠٤٣١٠٣.jpg
    ٢٠٢١٠٦٠٦_٠٤٣١٠٣.jpg
    1.7 MB · المشاهدات: 102
  • ٢٠٢١٠٦٠٦_٠٤٣٠٣٦.jpg
    ٢٠٢١٠٦٠٦_٠٤٣٠٣٦.jpg
    1.7 MB · المشاهدات: 88
  • 20721523743 (1).pdf
    20721523743 (1).pdf
    577.4 KB · المشاهدات: 235

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
اولا عند حدوث الحمل سوف تستمرين علي علاج الغدة الدرقية وجرثومه المعده ليس لها تأثير على الحمل.

زائر
جزاكم الله كل خير
ربنا يطمن قلبك يا دكتور