أمي مريضه بتليف في الكبد وعندها ورم في الثدي وبتاخد دواء اسمه Anastrodex وبتاخد ميتليوم وبتنام على طول بس تتغدى وتقعد ربع ساعه وتنام تاني...

رقم الاستشارة الطبية: 57606
تاريخ الاستشارة: 3 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 80
زائر
أمي مريضه بتليف في الكبد وعندها ورم في الثدي وبتاخد دواء اسمه Anastrodex وبتاخد ميتليوم وبتنام على طول بس تتغدى وتقعد ربع ساعه وتنام تاني والحمدلله الحمام تمام وبتاخد ملين وكل شويه تتقلب وهي نايمه وبتاخد مدر للبول هل تاخده كل يوم ولا ايه ؟
فيه أدويه تانيه تاخدها والدتي عشان تفوق ولا المرض ده كده نوم على طول

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب أن نعمل تحاليل وظائف كبد وكلي وصورة دم كامله وسكر تراكمي علي الاقل
وتحليل tsh لمعرفه سبب الكسل والنوم الكثير ولازم نتكلم معها ونواسيها ممكن تكون داخله في حاله اكتءاب بسبب حالتها الصحيه