السلام عليكم ورحمة الله وبركاته أنا عمري 18 سنة بعاني من...

رقم الاستشارة الطبية: 63647
تاريخ الاستشارة: 20 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 169
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته أنا عمري 18 سنة بعاني من حالة مزمنة بتتكرر على فترات لما بصحي من النوم و او بستمر في الجلوس بوضعية فيها تحميل علي الجانب الشمال بشعر بالم شديد جدا في منطقة الكتف و الذراع و الصدر و بيستمر لأيام و مش لاقي علاج ولا حل للحالة دي أرجو الرد لأني تعبان بالفعل و بشعر بضيق تنفس بسبب الموضوع ده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا ده الم عضلات وعظام وغضاريف القفص الصدري ودة بسبب التهاب ناتج عن تعرض لتيارات هواء بارد
أو اصابه في الكتف نتيجه سقوط أو ضربه عليه
العلاج
Rapiflam قرص مرتين يوميا بعد الاكل لمده ٥ ايام
Sulfax ,دهان ٣ مرات ٥ ايام
كمادات تلج ٣ مرات علي مناطق الالم مع تمرينات ومساج
ولو جربت هذا العلاج ولم ينفع اعمل اشعه رنين علي الكتف