سلام عليكم أنا عندي قلة تركيز وتعب بشكل عام وجفاف وحموضة...

رقم الاستشارة الطبية: 99341
تاريخ الاستشارة: 17 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 35
زائر
سلام عليكم
أنا عندي قلة تركيز وتعب بشكل عام وجفاف وحموضة وارتجاع
وألم في العضم بشكل عام وجيوبي الأنفية كمان وأسناني ضعفت واللثة انحسرت وحرقان في الجسم كله ودرجة حرارتي زايدة شوية وهرش الأعراض دي بتزيد مع حرقة المعدة، رغم إن الدكتور قالي الحموضة ملهاش علاقة بألم العظام ولا الأسنان، وفيه نقط سوداء زي الفلفل الأسود المطحون مكان فتحة الشرج بعد الحمام لونه بيبقى من فاتح لوسط واحساس شبه الشبع بدون أكل..

عملت عملية المرارة - كان فيه حصوات - من ٤ شهور تقريبا واتشخصت بإلتهاب معدة وقولون عصبي وعندي خمول بسيط في الغدة الدرقية باخد ثيروكسين ٥٠ وتحاليلها مظبوطة وأخدت مضادات حموضة كتير مفيش فايدة وفيتامينات كمان (فيه أعراض زي الجفاف والخمول قلت شوية لما أخدت فيتامينات د و أ وب١٢ وكالسيوم)
عملت تحاليل الجرثومة مفيش ووظايف الكبد والسكر والكوليسترول وهرمونات النسا وصور دم وتحليل بول كله تمام ما عدا تحليل الكالسيوم نسبته ٧.٩ وفيه يوريك أسيد بسيط.

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا أعمل
الحالة النفسية
توتر وقلق ووسواس
أمراض مزمنة
خمول الغدة الدرقية
أدوية مستخدمة
ثيروكسين 50، مضادات حموضة
تشخيص الطبيب
التهاب في المعدة وقولون عصبي

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا مشاكل العظام والاسنان بسبب نقص الكالسيوم لديكي
لذلك ارجو اجراء اشعه dexa scan
لاستبعاد وجود هشاشه عظام ويجب تستمري علي كالسيوم وفيتامين د
لشهور طويله
اما باقي الشكوي فانا اري فيها عنصر نفسي الحقيقه
لذلك يجب استشارة الطبيب النفسي لاستبعاد وجود قلق او اكتئاب ودة ممكن يؤدي الي قرحه معده وقولون عصبي