وجع في الزور مع صداع خفيف

رقم الاستشارة الطبية: 6150
تاريخ الاستشارة: 22 أبريل 2020
أجوبة: 3 / مشاهدات: 1017
زائر
عندي وجع في زوري مع صداع خفيف بقاله اكتر من اسبوع واخدت فلوموكس معملش حاجة دلوقتي باخد كلافيموكس مع سيتافين حاسة بتحسن بس لسه في وجع وممكن اخدseptazole بدل سيتافين مع المضاد الحيوي وله اعمل ايه

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
قد يكون هناك التهاب في الحلق او التهاب اللوزتين ينصح باستعمال مضاد حيوي مثل الازيثرومايسين لمدة 3 ايام وتناول المسكنات وخوافض الحراره مثل بانادول

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
عليك بالاستمرار على كلافيموكس لمدة 5 ايام قرص كل 12 ساعة و تناول المسكن عند اللزوم و تنارل المشروبات الدافئة المطهرة للحلق خاصة العسل بالليمون و النعناع بالليمون.. و الراحة و شرب قدر كافي من الماء و ستتحسن الحالة مع الوقت.. و لا يفضل استخدام مضاد حيوي آخر.. مع التمنيات بالشفاء العاجل

Dr. Tarek Abdelaziz

استشاري تخدير (في ذمة الله)
لا داى لاستعمال السيبتازول ينصح فقط باكمال كورس الكلافيموكس ١جم كل ١٢ساعه لمده ٥: ٧ ايام مع اخذ السيتافين عند اللزوم مع أخذ مضاد للالتهاب مثل الفنتيرن حبه قبل الوجبه بساعه ٣مرات يوميا مع أقراص استحلال ستريبسور وشرب سوائل دافئه باستمرار وخاصة العسل والليمون