انا والده من ٦ةشهور وعايزه احمل تانى مش باخد وسيله وبرضع...

رقم الاستشارة الطبية: 99529
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 37
زائر
انا والده من ٦ةشهور وعايزه احمل تانى مش باخد وسيله وبرضع طبيعى بس الدوره مش منتظمه عندى

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
دافركس
تشخيص الطبيب
التهابات ف الرحم

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا كونك مرضعه تبويضك ضعيف بسبب ارتفاع هرمون البرولاكتين والذي بيكون عالي مع الرضاعه وبيؤثر علي المبايض ويسبب ضعف تبويض
وانا انصحك ان لا تتعجلي في البحث عن حمل الا اذا تم طفلك سنتين علي الاقل حتي تتم المباعده المناسبه وتستطيعي ان تعتني بطفلك الصغير وايضا تقدري تحملي بصحه جيده لكي ولجنينك القادم
انصحك تاخدي حبوب منع الحمل احاديه الهرمون والتي نسميها حبوب الرضاعه لتنظمي الاسرة وتؤجلي الحمل مؤقتا وحتي تنظمي دورتك