شاب 28سنه لا ادخن ولا احب رائحه الدخان منذ 3سنين بعد انا...

رقم الاستشارة الطبية: 63395
تاريخ الاستشارة: 12 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 73
زائر
شاب 28سنه لا ادخن ولا احب رائحه الدخان منذ 3سنين بعد انا أصابني دور كورونا والخروج من هذه الحاله بقلق شديد وتوتر ع الرغم كانت اعراض فقط حاسه شم.
بعديها ب 4شهور شعرت بوجع في الصدر عند الحركه والصلاه .
ذهب لدكتور باطنه وعملت رسم قلب وتحليل دهون ثلاثيه وكله تمام.
وبعديها دكتور صدر وقال التهاب غشاء بلوري.
وبعديها دكتور قلب وعملت تخطيط ايكو ورسم قلب قال صمام مترالي لا يستدعي القلق وكتب اندرال 10عند الحاجه
وبعديها روحت لدكتور صدر قال التهاب شعب هوائيه.بدون راحه بردك
وبعديها رجعت لدكتور باطنه الاول قال اعمل رسم قلب مجهود عشان تريح نفسك وعلي المشايه جريت أكثر من ربع ساعه ورجعت بالتقرير قالي تمام مفيش حاجه
وعملت اشعه مقطعيه علي الصدر تمام بردك وعرضت كل حاجه علي دكتور قلب للتأكيد وقالي تمام مفيش حاجه
وبعديها روحت مخ واعصاب قال ده توتر وقلق
وانا في الدوامه دي بقالي 3سنين ومش عارف أخرج منها ع الرغم انا بتمشي كتير وبتحرك علي قدر مقدر التعب بيجي شكه في الصدر الأيسر ناحيه الثدي الايسر مع وجع وشد في لوح الكتف وشد في الرقبه أثناء النوم والتعب بيزيد أكثر أثناء الاستيقاظ
وبيجي ساعات نبض بحسه في الصدر الأيسر هل ده قلق من كتر التفكير
ده شرح باستفاضه لمشكلتي ارجو الرد السريع
واخر تحليل دم كانت كرات الدم البيضاء 3.6 وعملت التحليل من نفسي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف بنك
الحالة النفسية
متوتر وبفكر في تعب صدري دائما ومتابع لنبضي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
معظم الدكاتره مفيش عوامل وده قلق وتوتر وتفكير زياده

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ده التهاب عضلات وغضاريف وعظام القفص الصدري وممكن يكون التهاب أو اصابه في الكتف أدت إلي تمزق بعض الاوتار ادي الي
Rotator cuff tear
مما يؤدي إلي تسميع الوجع في الصدر
وممكن نغز الصدر يكون سببه التهاب معده وارتجاع مريء