من ٣ شهور ظهر لي خراج تحت الجلد في الثدي الشمال والتهب،...

رقم الاستشارة الطبية: 100149
تاريخ الاستشارة: 23 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 34
زائر
من ٣ شهور ظهر لي خراج تحت الجلد في الثدي الشمال والتهب، دكتورة النسا فتحت راسه وقالتلى سيبيه ينزل الصديد اللي فيه وكتبتلي على مضاد حيوي كريم وأقراص وبعد أسبوع الورم والصديد قلوا قالتلى كويس وكتبتلي على رافع مناعة لاكتو ماش أمشي عليه شهرين وسألتها مش محتاج تنضيف قالت لا هو بسيط واستجاب للمضاد الحيوي
هو حاليا مش بينزل صديد بس فيه فتحة مقفولة من جوه مفتوحة خارجيا
عملت سونار زي ما الدكتورة هبة الله نصحتني في الاستشارة رقم ( 100016) والتقرير في المرفقات
هو كده خف؟ ولا لسه؟ وايه المفروض أعمله؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • image2_merge.jpg
    image2_merge.jpg
    2 MB · المشاهدات: 11

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
بصي الثدي مفهوش مشكله ومفيش ناسور لكن الاثر ده من جرح لسه لم يلتئم
استكملي وضع كريم مضاد حيوي موضعي 3 مرات يوميا الي ان يغلق الجرح
حتي لا تنمو بكتريا مرة اخري ويرجع الخراج يتكون