السلام عليكم ورحمه الله وبركاته، حاليا انا حصلي حرق في...

رقم الاستشارة الطبية: 99926
تاريخ الاستشارة: 11 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 47
زائر
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته، حاليا انا حصلي حرق في رجلي من 4 ايام في الاول استخدمت ميبو و مضاد حيوي كريم ميوابركس بس بعد كدة حصل أن بقى فيه زي مادة لونها اصفر علي جرح وغيرت المضاد ل اوجمنتين ١ كبسول كل١٢ ساعة وبستخدم محلول ملح للتطيهر، بس المادة الي لونها اصفر دي المفروض اشيلها ولا اسيبها زي ماهي.. و استخدم عليها ميبو برضه؟ وشكراً

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
أدوية مستخدمة
ميبو، اوجمنتين ١، ديفيدو 75
تشخيص الطبيب
حرق سطحي

المرفقات

  • IMG_20240411_183545_059.jpg
    IMG_20240411_183545_059.jpg
    199.6 KB · المشاهدات: 24

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كان يجب الجراح يشوف الحرق اول ما حصل ويحدد درجته وهل هو درجه اولي او درجه تانيه بنوعيها الظاهري والعميق ولو في فقاعات بيقصها ويغيرلك علي الحرق
لكن انا اري ان الحرق جرحه نظيف وان اللون الاصفر ده ممكن يكون بسبب الوان المراهم التي استخدمتها
لكن ارجو توقف كل الكريمات التي بتستخدمها
واستخدم فقط كريم درمازين (لو مفيش عنك حساسيه سلفا )
دهان مع كل غيار ويجب تغطيه الحرق بشاش فازلين
وتابع مع الجراح لو في جديد في الحاله