انا متجوزة يوم الحد اللى فات وميعاد البريود المفروض يوم...

رقم الاستشارة الطبية: 100072
تاريخ الاستشارة: 18 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 22
زائر
انا متجوزة يوم الحد اللى فات وميعاد البريود المفروض يوم الحد الجاي امبارح بليل لاقيتها جتلي ولما صحيت انهاردة لاقتها وقفت خالص يعني يعتبر مكملتش يوم وكمان محستش بوجعها خالص مع العلم ان قبل الجواز كانت بتيجي بوجع تقيل

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا يوجد
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يرجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لا يوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه غالبا ليست دورة
انتظريها في ميعادها لو جاءت مفيش مشكله
ولو تاخرت اعملي تحليل حمل في الدم حيث ممكن يكون هذا دم انغراس جنين في بطانه الرحم وتكوني حامل
ولو ده مش حمل ممكن تكون بسبب تغيرات هرمونيه بعد الزواج حيث ممكن يكون هرمون برولاكتين زادت نسبته فأثر علي الدورة