اخويا من اسبوعين بلع اتنين جنيه سبناهم تقريباً اسبوع...

رقم الاستشارة الطبية: 99911
تاريخ الاستشارة: 11 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 46
زائر
اخويا من اسبوعين بلع اتنين جنيه سبناهم تقريباً اسبوع وبعدين روحنا عملنا اشاعه وفي الاشاعه طلعت انهم كانوا قريبين انهم ينزلوا فسيبناهم كام يوم بعدها ونزلوا شويه صغيرين بس بردو قريبين من النزول زى ما موجدين في الاشاعه اللى بعتها روحنا لدكتور قال ان المعده كويسه والامعاء الحمدلله بس قال استنوا عليهم تالت ايام وعملنا كده ولحد دلوقتي منزلوش هل ينفع نستنى عليهم ولا ممكن يضرو ولا نعمل منظار وهل لو سبناهم شويه ممكن يضرو حاجه في جسمه عنده 10 سنين؟

الجنس
ذكر
العمر

المرفقات

  • IMG20240411034725.jpg
    IMG20240411034725.jpg
    1.4 MB · المشاهدات: 23

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
وجود جسم غريب معدني بالامعاء ليس امر طبيعي ولا يجب تركه بامعاء الطفل
وممكن اعطاء الطفل دواء او زيت طبيعي عبارة عن ماده ملينه تسبب زياده في حركيه الامعاء بشكل مفاجئ وسريع فتسبب نوع من الاسهال مما يمكن ان يؤدي الي نزول العمله المعدنيه في البراز
ويجب الذهاب لطبيب الاطفال لمعرفه الطريقه لاجراء ذلك وجرعه الدواء
ولو لم تفلح هذه المحاوله يجب اجراء منظار لاخراج العمله