السلام عليكم بنتي عندها سنه و٧ شهور بتفضل تفرك وتعيط...

رقم الاستشارة الطبية: 99370
تاريخ الاستشارة: 18 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 46
زائر
السلام عليكم بنتي عندها سنه و٧ شهور بتفضل تفرك وتعيط وتشيل الغطاء من عليها بتعمل ده كتير وهي نايمه هي بدأت تعمل كدا بعد الفطام بوقت ومش بتهداء غير لو شلتها

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذا شئ طبيعي والبنت شاعرة بان الحضن الدافي الذي تعودت عليه والذي كان يشعرها بالامان والدفء بعد عنها حيث ان الرضيع بيعرف دقات قلب امه
والبنت بتحاول تعبر بطريقتها عن ضجرها وضيقها بسبب بعدك عنها
لا تقلقي لكن خذيها بحضنك باستمرار حتي بدون رضاعه واجعلي مكان نومها هو حضنك وغني لها واحكي لها حكايات
ولا تفصليها في سرير وحدها واعطيها اهميه اكبر من اي شئ اخر حتي تتعود علي الوضع الجديد