انا كونت اعاني من التهاب شديد في وتر الباي من جيم ورحت...

رقم الاستشارة الطبية: 98949
تاريخ الاستشارة: 27 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 28
زائر
انا كونت اعاني من التهاب شديد في وتر الباي من جيم ورحت لدكتور اخت ادويه ومسكنات وبعدين بدأت ارجع بعد فتره علاج واحده واحده واوزان قليه تدريجي ومفيش اي حاجه الحمدلله بس لاحظت في وقت حالي الي بعد الاصابه ب ٥شهور ان كتفي مش مريحني ان فيه حاجه كتف من فوق الأمامي وسعات بييجي في كتف جانبي وسعات مبين كتف وصدر بس هو مش الم شديد هو بس اما ارفع كتفي احس ان لازم اطرقع كتفي عشان استريح اما يترقع احس ان استريحت بحس ....ملحوظه اتعرضت للهواء بعد الاستحمام بماء دافي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بروح جيم
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا الحمدلله
أدوية مستخدمة
لا الحمدلله
تشخيص الطبيب
عظام

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
كان يجب استشارة طبيب العظام قبل الرجوع لممارسه الرياضه
لان الالتهاب الشديد الذي تكلمت عنه لو بسبب اصابه ممكن كان يكون مصحوب بتمزق اوتار او اربطه
ودة طبعا يحتاج راحه والحركه تكون بحساب ويجب اللجوء للعلاج الطبيعي ومضادات التهاب
وغالبا انت محتاج اجراء اشعه رنين مغناطيسي علي كتفك لاستبعاد وجود هذا التمزق واستبعاد قطع او في الغضروف او كبسوله مفصل الكتف