عملت عمليه في الصابع ده ثلاث مرات مره بنج موضعي وشالي...

رقم الاستشارة الطبية: 100457
تاريخ الاستشارة: 11 مايو 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 24
زائر
عملت عمليه في الصابع ده ثلاث مرات مره بنج موضعي وشالي الضافر كله وبس وتاني مره بنج كلي بس كان الالتهاب ف نفس الصابع بس الناحيه اليمين وشاله كله وفتح وخيط بعدين رجع تاني عملت عمليه تالته وشال الجدر بس كل ده ف الجزء اليمين من الضافر بعد ماطلع عمل تاني ف الجزء الشمال في الضافر اللي ف الصوره كده وزهقت من العمليات وبينزل دم كتير

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

المرفقات

  • IMG-20240510-WA0042.jpeg
    IMG-20240510-WA0042.jpeg
    1.8 MB · المشاهدات: 14

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الحقيقه كان يجب الكشف الدقيق علي الضفر من الناحيتين حيث كانت فرصه ازاله الاجزاء المنغرسه في اللحم علي الجانبين اثناء البنج الكلي في عمليه جراحيه واحده
والان ما باليد حيله يجب الرجوع للجراح ولو كان قراره ازاله الجزء المتبقي المنغرس فيجب اجراء الجراحه